PİYASALAR
IMKB     59.332
Dolar     1,7645
Euro     2,3275
Altın     650,41
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
2 / 5 °C
Ankara
-14 / 0 °C
İzmir
2 / 12 °C
Erzurum
-28 / -8 °C
Konya
-8 / 6 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
30 Ağustos 2010 Pazartesi 12:55

Karısını rahatsız eden berberi öldürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde berber dükkanının bulunduğu apartmanda oturan inşaat işçisi ile berber arasında tartışma çıktı. İnşaat işçisi eşini rahatsız ettği gerekçesiyle berberi bıçaklayarak öldürdü.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan kavgada bıçaklanan bir kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Çıldır Mahallesi'nde berber dükkanı işleten Ferhat Bayhan (25) ile berber dükkanının bulunduğu apartmanda oturan inşaat işçisi Naif E. (34) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Naif E, üzerinde taşıdığı bıçağı Bayhan'a bir kaç kez sapladıktan sonra 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi.

Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Naif E. ise polis tarafından gözaltına alınarak Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlının ifadesinde, ''Komşularımdan bazıları, Ferhat Bayhan'ın ben yokken evime gelip eşimi rahatsız ettiğini söylediler. Karşılaştığımız sırada bu konu açıldı ve tartışmaya başladık. Aramızda çıkan kavga sırasında öfkeme hakim olamadım'' dediği öğrenildi.

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Öte yandan olaydan sonra fenalaşan ve dördüncü çocuğuna 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Naif E'nin eşi S.E. de Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
 
 
 
 
ANKET
Tayyip Erdoğan'ın sizin gözünüzdeki durumu nedir?