PİYASALAR
IMKB     59.332
Dolar     1,7650
Euro     2,3276
Altın     650,62
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
3 / 5 °C
Ankara
-10 / 0 °C
İzmir
2 / 12 °C
Erzurum
-24 / -8 °C
Konya
-8 / 6 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
11 Mart 2010 Perşembe 18:49

İki çocuk babası boğazını kesti

İki çocuk babası bir kişi, yardım alamadığı gerekçesiyle bıçakla boğazını kesti.

Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk babası işsiz Mesut Şenol Albayrak (46), yardım almak amacıyla Akyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gitti. Vakıf görevlileri Albayrak'a, en son 1 ay önce yardım aldığını belirterek, bir sonraki ay yardım alabileceğini ifade ettiler.

Kendisine yardım yapılamayacağı söylenen Albayrak, hükümet konağı dışına çıkarak merdivenlerde intihar girişiminde bulundu. Albayrak, elindeki bıçakla kendini boğazından yaraladı. Yaralı şahsa ilk müdahaleyi polis ve hükümet konağındaki görevliler yaptı. Albayrak, ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Albayrak'a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca son 13 ayda 3 bin 236 TL tutarında sağlık, gıda, yakacak, eğitim ve nakdi yardımı yapıldığı bildirildi. Vakfın ocak ayında Albayrak'a 150 TL ödeme yaptığı belirtildi.

ENSONHABER

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
 
 
 
 
ANKET
Tayyip Erdoğan'ın sizin gözünüzdeki durumu nedir?