PİYASALAR
IMKB     59.332
Dolar     1,7650
Euro     2,3276
Altın     650,62
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
3 / 5 °C
Ankara
-10 / 0 °C
İzmir
2 / 12 °C
Erzurum
-24 / -8 °C
Konya
-8 / 6 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
01 Ağustos 2010 Pazar 12:32

Hava sıcaklıkları nereye gidiyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı, kıyı kesimlerimizde mevsim normallerinin 2 ila 4, güney, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 8, yer yer 10 derece üzerinde olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Kastamonu çevrelerinin öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği, sıcak havanın güney ve iç bölgeler başta olmak üzere ülke genelinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

-UYARILAR-
YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklığının kıyı kesimlerimizde mevsim normallerinin 2 ila 4, güney, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 8, yer yer 10 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı(güneş çarpması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA-
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu 32

ANKARA: Az bulutlu ve açık 41

İZMİR: Az bulutlu ve açık 34

ANTALYA: Az bulutlu ve açık 35

SAMSUN: Parçalı bulutlu 32

ERZURUM: Az bulutlu ve açık 29

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık 41

-BÖLGELERDE HAVA-
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava şöyle olacak:

MARMARA Genellikle parçalı, Trakya ile bölgenin kuzey kesimleri çok bulutlu geçecek.

EGE Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ Parçalı bulutlu, Kastamonu çevreleri öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Kıyı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, diğer yerler az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçecek.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
 
 
 
 
ANKET
Tayyip Erdoğan'ın sizin gözünüzdeki durumu nedir?