HÜSNÜ MAHALLİ: HUMS OLAYLARI TEZGAHTIR!
'Suudi Arabistan'da kadınlar sokaklarda yürüyemiyorlar, bu ülke mi Suriye'ye demokrasi götürecek. El-Cezire CIA ve Mossad merkezi gibi çalışıyor."08 Şubat 2012 Çarşamba


KÜRT AÇILIMI DEVAM ETMELİ Mİ? - ANKET
Demokratik açılım süreci yeniden başlatılmalı mı? Yorum yazmak için TIKLAYIN
BİZ AÇKEN 'DİNDARLAR' YOKTU!
Cüneyt Özdemir canlı yayına bu kez tinerci çocuk çıkardı; Başbakan'ın tartışma yaratan sözlerini ona da sordu;PİYASALAR
IMKB
61.178
61.178Dolar
1,7475
1,7475Euro
2,3135
2,3135Altın
651,53
651,53ÇOK OKUNANLAR

HAVA DURUMU
İstanbul
0 / 3 °CAnkara
-6 / 3 °Cİzmir
1 / 9 °CErzurum
-11 / -2 °CKonya
-3 / 5 °CYORUMLANAN
Karakter boyutu :



26 Nisan 2010 Pazartesi 06:51
Facebook alarmı!
Rus olduğu belirtilen ve kendisine Kirllos adını takan bir kişi, sosyal arkadaşlık sitesi Facebook'u hackledi.
Rus internet korsanı 1.5 milyon Facebook hesabına girerek, merak edenlere gerekli bilgileri 25 dolardan satmayı teklif ettiğini yazdı. Kirllos'un dünyadaki her 300 Facebook kullanıcısından birinin hesabına girdiği tespit edildi.
Kirllos'un Facebook hesaplarını ilk kez hack'lemediği, daha önce den 100 bin kişinin Facebook hesaplarına girerek arzu edenlere internet üzerinden sattığı ortaya çıktı. Yapılan incelemeye göre Rusya'da doğan internet korsanının Yeni Zelanda'da yaşadığı, 24 yaşında olduğu ve Rusça dışında İngilizce ile Fransızca'yı çok iyi derecede konuştuğu tespit edildi. Polis incelemenin ardından korsanı yakalamak üzere harekete geçti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ANKET
































