PİYASALAR
IMKB     59.332
Dolar     1,7650
Euro     2,3276
Altın     650,62
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
4 / 5 °C
Ankara
-10 / -1 °C
İzmir
2 / 12 °C
Erzurum
-24 / -8 °C
Konya
-8 / 3 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
29 Temmuz 2010 Perşembe 10:03

Esnaftan PKK'ya pankartlı tepki

Bursa'da bir esnaf, terör örgütünün son zamanlarda gerçekleştirdiği saldırıları ve PKK yandaşlarının gösterilerini, işyerinin etrafına astığı pankartlarla protesto etti.

Terör örgütünün saldırıları, toplumun her kesiminde tepki görüyor. Son zamanlarda artan terör saldırıları ve propagandalarına yönelik Bursalı birçok esnafta olaylarını portesto ediyor. Bursa'nın Osmangazi İlçesi Ebu İshak Mahallesi'nde esnaflık yapan Demir Özgöz, işyerinin önüne astığı 'Milletimizi hiçbir güç yıkamayacaktır. Yeterki birbirimizi kötülemeyelim' yazılı pankartlarla terör olaylarına tepki gösterdi. 2 yıldır esnaflık yapan Özgöz, Türk askerine ve polisine yönelik gerçekleştirilen saldırılar sebebiyle günlerdir uyuyamadığını söyledi.

Vatandaşların terör olaylarına tepkisiz kalmayacağını ifade eden Özgöz, "Son olarak Hatay'da yapılan saldırı beni üzdü. Esnaf olarak işyerimin etrafına astığım pankartlarla duruma tepki göstermeye çalışıyorum. Türkiye bir bütündür. Asla parçalanamaz. Biz dik duruşumuzu her zaman göstermeliyiz" dedi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
 
 
 
 
ANKET
Tayyip Erdoğan'ın sizin gözünüzdeki durumu nedir?