PİYASALAR
IMKB     59.332
Dolar     1,7645
Euro     2,3275
Altın     650,41
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
3 / 5 °C
Ankara
-10 / 0 °C
İzmir
2 / 11 °C
Erzurum
-24 / -8 °C
Konya
-8 / 0 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
11 Mart 2010 Perşembe 07:26

CHP'liler yeni liderini buldu!

CHP'li Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nde "başbakan" sloganlarıyla karşılandı. Kılıçdaroğlu da partide değişim şart diye seslendi!

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayı'nda parti yönetiminde sağlıklı bir değişim olmasını umduğunu ve beklediğini belirterek, “Daha dinamik, daha dinç, daha heyecanlı ruhla halkın önüne çıkacağız” dedi.

Kocaeli İl Başkanlığı binasına Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya ile birlikte gelen ve partililer tarafından karşılanan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşık yarım saat süren toplantı yaptı.

BAYKAL'A ÇEKİL İMASI

Basına kapalı yapılan toplantıda, CHP'nin ağır toplarından Kocaeli eski
milletvekili ve Büyükşehir Belediye eski Başkanı Sefa Sirmen de hazır bulundu. Toplantı ardından CHP binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, bir partilinin “Tam bizim başbakanımız Kılıçdaroğlu. Belki yanlış olabilir. Yani bunu size söyleyemiyoruz. Baykal'ı da çok seviyoruz. Bu ülkeyi ileriye götüren hep Baykal oldu. Ama tepe yöneminde bir değişiklik olabilecek mi?” dedi.

"YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI BEKLİYORUZ"

Salonda alkışlarla karşılanan bu sözler üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Umuyorum ve diliyorum; Kurultayımızda sağlıklı bir değişim olur. Bunu bekliyoruz zaten. Yeni bir yönetim anlayışı umuyor ve bekliyorum. CHP iktidara en yakın olan partidir. İktidara en yakın süreçteyiz. Kavgasız, birbirine saygılı hoşgörüyü kutsal bir görev olarak kabul eden anlayışıyla halkı kucaklayıp halka gideceğiz. Unutmayın adımız; Cumhuriyet Halk Partisi. Halktan uzak olan bir parti olmayacağız. Halkla birlikte yürüyüp halkın tenini koklayacağız.”

Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında, parti yönetiminde olmadığını vurgularken, şöyle devam etti: “Ben, grup başkan vekiliyim. Siyasi Partiler Yasası grup başkan vekillerinin parti yönetiminde görev almasına izin vermiyor, yasak. Parti meclis üyesiyken grup başkan vekili olunca parti meclisinden istifa ediyorsunuz. Yeni yönetim anlayışıyla yeni tüzükle gelecek. Yeni tüzük uygulamaya girecek. Göreceksiniz daha dinamik, daha dinç, daha heyecanlı, amatör heyecan duyan bir ruhla halkın önüne çıkacağız. CHP halkın desteğiyle kesinlikle iktidar olmak zorundadır.”

DEPREMDE HÜKÜMETİ SUÇLADI

Kılıçdaroğlu, Batman'da yaptığı ve tartışma yaratan afla ilgili açıklamalarına değinmezken, deprem konusunda hükümeti önlem almamakla suçladı. Kılıçdarğolu, “Depremin olacağını biliyoruz. Depremin olacağı yeri de biliyoruz. Burada daha önce depremin olduğunu da biliyoruz. Ama aklımıza bir türlü önlem almak gelmiyor. Sonra deprem oluyor. Yurttaşlarımız hayatını kaybediyor. Sonra hükümet olarak yardım etmeye koşuyoruz. Valiler, bakanlar, siyasiler gidiyor. Birer nutuk atıp dönüyorlar” derken Elazığ Depremi'nde de bunların tekrarlandığını anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu İzmit’teki bu toplantının ardından Gebze İlçesi’ne gitti.

İNTERNET HABER

YORUMLAR
YORUM
dilara
AYNAYA BAKARSAN DOMUZUN TA KENDİSİNİ GÖRÜRSÜN SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN İT SÜRÜLERİ SONUNUZ GELDİYA TUTUŞTUNUZ KİME SALDIRACAĞINIZI BİLMİYORSUNUZ................
11 Mart 2010 Perşembe 22:12
78.181.59.115
yorum
nermin
sen buyuk bir mikropsun domuz gribi gibi , bana bak cok konusmayiniz sizin de sonunuz gelecek Ahmet Ersinin gelecegi gibi ve butun Chp-lilerin \sizleri de almanya izrailere yaptigi gibi sizleri oyle bir sey bulacak galiba boyle devam ederseniz ,gormuyormusun be aptal nekadar bilgisizsiniz baslica liderinizden ta Canan hanim , Kilicdarogu ,Anodolcu ve digerleri nerde siz Turkiyeyi yoneteceksini aptallarrrrrrrrrrrrrrrr.
11 Mart 2010 Perşembe 19:06
95.180.208.166
YORUM
CAN AKTAŞ
ERGENEKONCU OLMAK FETTULLAHCI OLMAKTAN İYİDİR.
11 Mart 2010 Perşembe 15:05
85.100.123.166
YORUM
DİLARA ŞEN
TERBİYESİZLİĞİN ALEMİ YOK HADDİNİ BİL CUMHURİYETİ SAVUNMAK MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ SEVMEK ERGENEKONCULUKSA EVET HAYKIRIYORUM BENDE ERGENEKONCUYUM BU ÜLKEYİ SİZİN GİBİ YOBAZLARA BIRAKMAYACAĞIZ YOBAZLAAAAAAAAAAAR.
11 Mart 2010 Perşembe 14:14
85.100.123.166
LİDERLİK YAPAMAZ İMKANSIZ.
bayır ruzgarlı
Chp baykalın yerine liderlik yapacak hiç bir kişi yoktur zaten olsaydı baykal olmazdı baykal bir ara bıraktı noldu yürümedi yeniden geldi.kılçdar oğlu liderlik yapacak kapasitesi yok baykal muhalifleri şişiriyorlar.Liderlik vasfı olan insan BATMANDA söylediğini ANKARADA değiştirmez.dimdik durur.lider her şartta söylediğinin sonuna kadar arkasında duran ve sonucuna katlanan adamlara denir.ister beğenin ister beğenmeyin baykala mecbursunuz.en iyiniz o.
11 Mart 2010 Perşembe 11:08
62.240.47.158
yorum
nermin- balkanlardan
ister Baykal ister Kilicdaroglu chp lideri olsun , hepsi bosuna kimse akp -den baska Turkiyeyi daha iyi yonetemez hic bosuna direnmeyin biliniyor ki sonunda yine AKP kazanacak ,siz Turkiyeyi yonetemezsiniz ,hepiniz ergenekoncusunuz ,birakin da AKP bu isi sonuna kadar gotursun.
11 Mart 2010 Perşembe 11:00
85.30.64.142
ÖNE ÇIKANLAR
 
 
 
 
ANKET
Tayyip Erdoğan'ın sizin gözünüzdeki durumu nedir?