TATLISES'E SALDIRIDA ŞOK İDDİA
'İbrahim Tatlıses'i vuran silahları MİT elemanı teslim etti...'12 Şubat 2012 Pazar


DEVLET 'DİNDAR NESİL' YETİŞTİRİR Mİ? - ANKET
Başbakan Erdoğan'ın 'dindar nesil' açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yazmak için TIKLAYIN
RIDVAN 'HODRİ MEYDAN' DEDİ
Onun gibi banttan yapmam, canlı canlı konuşmayı tercih ederim...PİYASALAR
IMKB
59.332
59.332Dolar
1,7645
1,7645Euro
2,3275
2,3275Altın
650,41
650,41ÇOK OKUNANLAR

HAVA DURUMU
İstanbul
2 / 5 °CAnkara
-14 / 0 °Cİzmir
2 / 12 °CErzurum
-28 / -8 °CKonya
-8 / 6 °CYORUMLANAN

Karakter boyutu :



07 Mart 2010 Pazar 09:04
Ahmedinejad: 11 Eylül büyük bir uydurma
İran Cumhurbaşkanı, 11 Eylül saldırısını, "karmaşık bir istihbarat senaryosu ve eylemi" olarak niteledi.
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, 11 Eylül saldırılarının, ABD'nin terörizme karşı savaşını meşrulaştırmak için kullandığı "büyük bir uydurma" olduğunu ileri sürdü.
İran resmi haber ajansı İRNA'nın haberine göre, Ahmedinejad İran İstihbarat Bakanlığı çalışanlarına yaptığı konuşmada, 11 Eylül saldırısında İkiz Kuleler'in çökmesini "karmaşık bir istihbarat senaryosu ve eylemi" olarak niteledi.
Ahmedinejad, "11 Eylül olayı terörizme karşı kampanya için bir bahane ve Afganistan'a karşı savaşın hazırlığı olarak kullanılan büyük bir uydurmadır" diye konuştu.
Ahmedinejad Ocak ayında yaptığı bir konuşmada da 11 Eylül saldırılarını "şüpheli" olarak nitelemişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ANKET
































