AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da, sucuk üretim tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Google Haberlere Abone ol
AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afyonkarahisar'da sucuk üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

AK Parti'nin Afyonkarahisar'da düzenlenen "Hep Birlikte, Büyük Hedeflere" temalı 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sürüyor.

Toplantıya katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, hayvancılık sektörü temsilcileriyle, görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Özkaya, besicinin, üreticinin ve tesislerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Bakan Fakıbaba da Afyonkarahisar'daki hayvancılığın daha da gelişmesi için gereken çalışmanın yapılacağını belirtti.

Bakan Fakıbaba, daha sonra Özkaya ile kentteki bir sucuk üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Sucuk yapımı hakkında yetkililerden bilgi alan Fakıbaba, Afyonkarahisar'daki et işleme tesislerinin, Avrupa standartlarında olduğunu belirtti.

Ziyarete, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Afyonkarahisar İl Müdürü Hüseyin Arap da eşlik etti.

Yorumlar