Obama: Rapor açık, Ruslar müdahale etti

ABD Başkanı Obama, Rusların seçim sürecine müdahale ettiğine yönelik raporun çok açık olduğunu söyledi

Google Haberlere Abone ol
Obama: Rapor açık, Ruslar müdahale etti

ABD Başkanı Barack Obama, Amerika’nın gizli servislerinin Rusya’nın seçimlere karıştığına ilişkin raporunu yorumladı. Obama, Putin’e gereken değeri vermediği sorusuna Obama, “Ben böyle düşünmüyorum” dedi.

Obama ABC TV kanalına yaptığı açıklamada, “Rapor çok açık. Ruslar seçim sürecine karışmaya çalıştılar. Bu kampanya çerçevesinde siber ataklar düzenlediler. Onların seçim sonuçları hakkında bir fikirleri vardı” iddiasında bulundu. 

Obama, ABD’nin gizli servisinin ve kendisinin sonuçların doğruluğundan emin olduğunu belirterek, “Raporun temelinde yatan kaynaklar ve bilgileri gördüm ve bu raporu tamamen destekliyorum” diye konuştu. 

Yorumlar

recep Bilgisayar işletim sistemini ABD yapıyor ,buna rağmen Ruslar ABD yi alt ediyor, buna ancak gülerler..sistemi bilmeyenleri kandırmak için söylenen bir söz..müdahaleyi kesin raporlayanlar ,pekala engel de olabilirlerdi de...
kenan obama yenildi şimdi bahane uyduruyor ulen dünyanın en gelişmiş bilgisayar ülkesisiniz size rus ne yapar buna sokaktaki köpekler bile güler