Maduro'dan karaborsacı şirkete tarihi ders

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, hükümeti ekonomik yönden zor durumda bırakarak muhaliflere destek olmaya çalışan şirketlerden birinin mallarına el koyarak halka dağıtma kararı aldı

Google Haberlere Abone ol
Maduro'dan karaborsacı şirkete tarihi ders

Sonhaberler | Haber Merkezi

Venezuela'da Maduro'ya karşı kullanılan şirketlerden birine ağır bir darbe indirildi. Maduro'yu istifaya zorlamak için ülkeyi ekonomik bunalıma sokan şirketlerden biri, karaborsacılık yaparken suçüstü yakalandı ve çok ağır bir cezaya çaprtırıldı. Hükümeti, ürünleri stoklayarak fiyatların artmasına neden olmakla suçladığı bir şirkete ait yaklaşık dört milyon oyuncağa el koydu. Hükümet, yılbaşında her çocuğun oyuncak sahibi olacağı sözünü verdi. Hükümet, 10 Aralık'ta, başkent Caracas'ta ürünleri stoklayarak fiyatların artmasına neden olmakla suçladığı bir şirkete ait yaklaşık dört milyon oyuncağa el koydu.

Ülkedeki sosyo ekonomik haklardan sorumlu müfettiş William Contreras, oyuncakların büyük indirimlerle satılacağı ve yılbaşında her çocuğun mutlaka bir oyuncağa sahip olacağı sözünü verdi.

Nicolas Maduro da konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "4 milyon oyuncağın fiyatlarının yasadışı şekilde artırılmasına engel olduk. Böylelikle, çocuklarımız yılbaşında elbette oyuncaklarına kavuşacaklar. Bu yasalarımız sayesinde oldu" şeklinde konuştu. 

Yorumlar

ihsan Erdoğan bu maduroya sahip çık abd onunlada oynuyor bizimlede destek olalım