Zübük filmiyle oy istiyor

Denizli’de CHP Bekilli Belediye Meclis üyesi adayı Halil Coşkun, ilk defa oy kullanacak gençlerden, Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı "Zübük" filmini seyretmelerini önererek oy istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Zübük filmiyle oy istiyor

Denizli’de CHP Bekilli Belediye Meclis üyesi adayı Halil Coşkun, ilk defa oy kullanacak gençlerden, Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı "Zübük" filmini seyretmelerini önererek oy istiyor. Bekilli’de seçim çalışmalarını yürüten Coşkun, afişleriyle ilgi çekiyor. Seçilirse Sırıklı köyünün gavurgası, gıngırcığı ve kavununu en iyi şekilde tanıtacaklarını vaadediyor.

CHP adayı Coşkun, “Usta oyuncu Kemal Sunal’ın oynadığı ve Aziz Nesin’in kitabından uyarlanan filmin, günümüzü anlattığını düşünüyorum. O nedenle afişimizde, özellikle yeni oy kullanacak gençlerimiz aileleriyle birlikte, hattâ komşular, eş dost akraba, herkes bu filmi tekrar izlemeli. İzlemiş olanların, bugün tekrar izlemesini öneriyorum. O yıllarda çekilmiş bir film, günümüzü anlatıyor. Bu ülkenin kurtuluşu tarımdır. Bizler de Sırıklı köyünde kıraç topraklardan, sulamanın olmadığı topraklardan ürettiğimiz kavunumuzu, kıraç topraklardaki buğdayımızı gavurga yaparak ve geleneksel oyunumuz gıngırcık ile tanıtmak istiyoruz. Toprak her zaman doyurur. Önümüzdeki yıllarda Sırıklı köyü. 3G festivalleriyle Türkiye’ye açılacaktır.” dedi. CİHAN

Yorumlar