Zorla tutulduğu ihbarında bulundu, hırsızlık çetesi çökertildi

Antalya’da evde zor tutulduğunu ihbarında bulunan 16 yaşındaki kız çocuğunu kurtarmak için operasyon yapan jandarma ekipleri, hırsızlık çetesinin izine ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Zorla tutulduğu ihbarında bulundu, hırsızlık çetesi çökertildi

Antalya’da evde zor tutulduğunu ihbarında bulunan 16 yaşındaki kız çocuğunu kurtarmak için operasyon yapan jandarma ekipleri, hırsızlık çetesinin izine ulaştı. Çocuğu kurtaran jandarma, çok sayıda hırsızlığa karıştığı belirtilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na gelen 156 ihbarında 16 yaşındaki G.K. kendisinin zorla bir evde tutulduğunu söyledi. İhbarcının adresini konum belirleme yöntemiyle tespit eden jandarma ekipleri, gittikleri adreste kapının kilitli olduğunu ve içeride bir kız çocuğu olduğunu tespit etti. Kapının açılmasının ardından G.K.’yi kurtaran ekipler, şahsın ilk ifadesinde evde aralarında nişan yaptıkları B.N. ile kaldığını, kendisini sürekli olarak eve kilitleyerek gittiğini söyledi.

Son olarak 7-8 gün önce B.N.’nin evden ayrıldığını belirten G.K. bulundukları evdeki tüm eşyaların çalıntı olduğunu, başka adreslerde de depoların olduğunu jandarma ekiplerine belirtti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, B.N. ile birlikte A.C.G., H.B. ve A.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin belirttikleri adreslerde arama yapan ekipler, çok sayıda elektronik eşya, ziynet eşyası ve nakit para ele geçirdi.

Şüphelilerin Manavgat başta olmak üzere Alanya, Serik, Kumköy, Ilıca, Side, Sarılar, Belek, Boğazkent ve Kadriye beldelerinde 25 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Ayrıca, ihbarda bulunan G.K.’nin de hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Zanlılar, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek. CİHAN

Yorumlar