Zorkun Yaylası'nın sorunları el birliği ile çözülecek

İnceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu başkanlığında Zorkun Yaylası'na giden Belediye Başkanı Kadir Kara, yayla sakinleri ile Şenlik Tepesi'nde bir araya geldi. Zorkun Yaylasında bulunan belde sakinlerimizin sorunlarını..

Google Haberlere Abone ol
Zorkun Yaylası'nın sorunları el birliği ile çözülecek

İnceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu başkanlığında Zorkun Yaylası'na giden Belediye Başkanı Kadir Kara, yayla sakinleri ile Şenlik Tepesi'nde bir araya geldi.

Zorkun Yaylasında bulunan belde sakinlerimizin sorunlarını dinlemek ve değerlendirmek, çözüme kavuşturmaya çalışmak üzere yayla sakinleri ile bir araya geldiklerini söyleyen Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu: "Bugün burada sizlerin sorunlarını, çözüm önerilerinizi dinleyeceğiz ve sonra bunları belli bir esasa bağlamak hatta gerekiyorsa bu konuda Valilik emri yayınlamak suretiyle uygulanmasını zorunlu hale getireceğiz." dedi. Uzun yıllardır Zorkun’a Belediye olarak hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara ise yaptığı konuşmada: "Sayın Valimizin koordinasyonu ile bundan sonra daha istikrar, düzen ve tertipli bir şekilde hizmet vereceğiz. Bundan sekiz yıl kadar önce belediyenin almış olduğu karar ve bakanlığın onayı ile tapulu bölgelerin mücavir alana alınması ile yol, su, temizlik ve zabıta hizmeti vermekteyiz. Sayın Valimize bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Kadir Kara, geçtiğimiz günlerde yaşanan yangında evleri zarar gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurahman Acer, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Orman İşletme Müdürü Ferdi Özer, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Şengel ve Toroslar EDAŞ Osmaniye İl Müdürü Ejder Özdemir Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İbrahim Karayiğit ile Zorkun Yaylasından sorumlu Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Yener Tuncer ile çok sayıda yayla sakini hazır bulundu. CİHAN

Yorumlar