Zonguldak'ta baraj yolu, 15 yıl sonra tadilat gördü

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde bakımsız kalan baraj yolu, 15 yıl sonra tadilat gördü. Mahalle muhtarı, yolun yapılmasına destek verenlere teşekkür etti. Beldenin Cumayanı Mahallesi baraj yolu olarak geçen mevkide yaklaşık...

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta baraj yolu, 15 yıl sonra tadilat gördü

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde bakımsız kalan baraj yolu, 15 yıl sonra tadilat gördü. Mahalle muhtarı, yolun yapılmasına destek verenlere teşekkür etti.

Beldenin Cumayanı Mahallesi baraj yolu olarak geçen mevkide yaklaşık 5 kilometrelik yol, yıllardır bakımsız kaldı. Bölgede yaşanan yangın, acil sağlık ve benzeri vakalarda araçların geçmekte zorlandığı yolun içler acısı halini gündeme taşıyan Cumayanı Mahallesinin yeni muhtarı İbrahim Cinoğlu, "Yolumuz yıllar sonra onarılıyor. Bu konuda bizlere destek olan Eren Enerji ve diğer yetkililere teşekkür ediyoruz. Yol çok bozuk olduğu için 2 dakikalık mesafeyi 15-20 dakikada geçebiliyorduk. Kayıp vakasında ambulans ve polis ekipleri de bu yolda zorlanmıştı. Bu olay vesilesiyle baraj mevkisi yolunu yaptırma imkanı bulduk. Ayrıca baraj ve çevresini de düzenledikten sonra gezi alanı haline getireceğiz." dedi.

Mahalle sakinleri de yılar sonra yapılan yol nedeniyle görevlilere teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar