Zonguldaklı eğitimcilerin turnuvası, centilmence tamamlandı

Zonguldak Eğitimciler Derneği'nin(ZED) bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Futsal Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi. Dayanışma örneği sergileyen eğitimciler, önümüzdeki sene bir turnuva daha yapılmasını istedi.     Zonguldak...

Google Haberlere Abone ol
Zonguldaklı eğitimcilerin turnuvası, centilmence tamamlandı

Zonguldak Eğitimciler Derneği'nin(ZED) bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Futsal Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi. Dayanışma örneği sergileyen eğitimciler, önümüzdeki sene bir turnuva daha yapılmasını istedi.

    Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan ZED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yazar, "Dostluğun ve barışın perçinlendiği, katılımcıların birbirleriyle kaynaştığı bu tür organizasyonların gelecek eğitim öğretim yılında da devam etmesini diliyoruz. Bu yılki turnuvamız bu anlamda çok verimli geçti. Katılan ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

    Programda turnuvanın şampiyonu Kilimli Ziya Gökalp Ortaokulu ile 3. olan Kilimli EML'ye plaket ve madalyaları takdim edilirken, ikinci olan TED Zonguldak Koleji mazereti nedeniyle ödünü daha sonra alacağı belirtildi. Turnuva Düzenleme Komitesi tarafından turnuvanın en centilmen takımı olarak seçilen Asma Ortaokulu'na da centilmenlik plaketi verildi. Ayrıca turnuvaya katılan bütün oyunculara ‘Katılım Belgesi’ takdim edildi.

    Turnuvanın birincilik ödülünü alan eski Ziya Gökalp Ortaokulu Müdiresi Hürriyet Berberoğlu şunları söyledi: "Geçen sene de söylemiştim yine söyleyeceğim. Biz birçok turnuvaya katılarak birinci olduk; ama Zonguldak Eğitimciler Derneği gibi kaliteli bir organizasyon görmedik. Şampiyon olan futsal takımımızı kutlarken, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

    Turnuvaya katılan 60'tan fazla davetlinin bulunduğu ödül töreni katılımcıların iyi niyet dilekleri ile son buldu. CİHAN

Yorumlar