Zonguldak yolunda küçük araçların geçişine zincirsiz izin verilmiyor

Zonguldak-Ereğli karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle uzun araç ve tonajlı kamyonların geçişine Kepez polis noktasından izin verilmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak yolunda küçük araçların geçişine zincirsiz izin verilmiyor

Zonguldak-Ereğli karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle uzun araç ve tonajlı kamyonların geçişine Kepez polis noktasından izin verilmiyor. Küçük araçların ise geçişlerine zincir takmaları durumunda izin veriliyor.

Ereğli' de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı özellikle Yeşiltepe Kepez mevkiinde etkili oluyor. Zonguldak-Ereğli karayolunun kapanmasıyla birlikte uygulama noktasında görev alan trafik polisleri, Kepez mevkiinden Zonguldak istikametine giden uzun araç ve ağır tonajlı araçların geçişine izin vermezken, sürücülerin araçlarını yol kenarına park etmelerini sağlıyor. Kamyonetleri ise Ereğli istikametine geri gönderiyor.

Kamyon ve TIR sürücülerini bilgilendiren polisler, kar yağışının durumuna göre talimat gelmesi halinde kamyon ve uzun araçların geçişine izin vereceklerini belirtti. TIR sürücüsü Kadir Altınok ise yol açılana kadar bekleyeceklerini söyledi.

Yoğun kar yağışının gece boyunca devam edeceği belirtilirken, kar tipi lastik ve zinciri bulunmayan sürücülerin yola çıkmaması konusunda uyarılarda bulunuldu. CİHAN

Yorumlar