Zonguldak sele teslim oldu

Zonguldak’ta sabah 08.00’de başlayan yoğun yağmur yağışı hayatı felç etti. Seyir halindeki bir otomobil, aniden yarılan yolda mahsur kaldı.Zonguldak kent merkezi, sel sularına teslim oldu. Vatandaşlar ve esnaflar iş yerinin önünde mahsur...

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak sele teslim oldu

Zonguldak’ta sabah 08.00’de başlayan yoğun yağmur yağışı hayatı felç etti. Seyir halindeki bir otomobil, aniden yarılan yolda mahsur kaldı.

Zonguldak kent merkezi, sel sularına teslim oldu. Vatandaşlar ve esnaflar iş yerinin önünde mahsur kaldı. Kent merkezindeki caddeyi su kapladı. Belediye ekipleri tıkanan rögar kapaklarını açarak sel sularını tahliye etmeye çalıştı. Bu arada yamaçtan gelen sel suları apartmanların arasından akarak yolları kapladı. İncivez Mahallesi'nde gölete dönen yolda 2 araç mahsur kaldı. Belediye ekiplerinin yardımıyla aracı kenara çekilen vatandaşlar ve apartman sakinleri belediye yetkililerine tepki gösterdi.

Mahalle sakinleri, Kozlu ve Zonghuldak belediyelerine daha önce sorun olacak yerin düzenlenmesini istediklerini ancak her iki belediyenin de birbirine attığı için yolun yapılmadığını savundu. Vatandaşlar, "Bu apartman daha yeni yapıldı. Alt tarafı tamamen suyla doldu. Bu yolun yapılması için belediyeyi defalarca uyardık. Yazıktır, günahtır." dedi.

Araçların güçlükle geçtiği yoldan apartmanın temeline su aktı. Bu arada Zonguldak – Ereğli karayolu belli aralıklarla trafiğe kapatıldı.

ARAÇLA SEYREDERKEN ANİDEN YARILAN YOLDA ASILI KALDI

Fener Mahallesi'nde A.P. idaresindeki 06 BM 1933 otomobil, trafikte seyrederken sel sularıyla aniden oluşan çukurun ortasında asılı kaldı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayda sürücü A.P., olayın şokunu üzerinden atamadı.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekiplerine olay hakkında bilgi veren sürücü A.P., "Arabamla giderken yol aniden çöktü. Arabamla asılı kaldık. Allah korusun daha kötüsü olabilirdi. Yolun altı tamamen yarıldı." dedi. Olay yerinde kaldırım çökerken, yolun altının metrelerce oyulduğu görüldü. CİHAN

Yorumlar