ZMO’da Yeni Başkan Semih Karademir

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi 20. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Semih Karademir seçildi.

Google Haberlere Abone ol
ZMO’da Yeni Başkan Semih Karademir

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi 20. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Semih Karademir seçildi.

ZMO Adana Şube Başkanlığı görevini yürüten Şahin Yeter’in aday olmadığı 20. Olağan Genel Kurula tek liste ile gidildi. Yapılan oylama sonucu Semih Karademir, odanın yeni başkanı seçildi ve görevi Şahin Yeter'den devraldı.

ZMO’nun yeni başkanı Semih Karademir, çalışmalarında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacakların ifade ederek, şöyle konuştu: "İki dönem odamızın başkanlığını yapan Şahin Yeter'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hedefimiz odamızı ve ülke tarımını bir adım daha ileri götürmek, meslektaşlarımızın her türlü sorunlarının çözümünde öncülük etmektir. Odamızın hizmet kalitesini yükseltmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla oda çalışmalarında yeni bir sayfa açıyoruz. İleriye dönük projelerimizle meslektaşlarımızın çalışmalarına destek vererek en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum."

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Semih Karademir, Abdullah Doğan, Ayten Dolançay, Aytaç Ateş, Barış Kurtaran, Burak Öztornacı ve Zeki Altınkaya.

Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki hafta toplanarak görev bölümü yapacağı bildirildi.
CİHAN

Yorumlar