Zirve Üniversitesi, YGS'de dereceye giren öğrencileri buluşturdu

Zirve Üniversitesi, YGS'de ilk yüze giren 14 öğrenciyi ve aileyi bir araya getirdi. Üniversite hakkında öğrencilere bilgi veren Rektör Prof.

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi, YGS'de dereceye giren öğrencileri buluşturdu

Zirve Üniversitesi, YGS'de ilk yüze giren 14 öğrenciyi ve aileyi bir araya getirdi. Üniversite hakkında öğrencilere bilgi veren Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, "Türkiye derecesi yapmış arkadaşlarımız Zirve Üniversitesi'ne geldiler. Öğrencilerimizi seçmek istedikleri programların hocalarımız ile bir araya getireceğiz." dedi.

YGS'de dereceye giren öğrenciler aileleriyle birlikte Zirve Üniversitesi'nde bir araya geldi. Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, "Türkiye'de ilk 100'e girmiş olan öğrenci kardeşlerimiz ve velilerimiz ile beraber bir kahvaltı programı yapıyoruz. Bugün 23 Nisan olması ayrı bir güzellik. Gaziantep dışından da gelen veli ve öğrencilerimiz var. 14 tane öğrencimiz şu anda burada. Bölgemiz açısından da bir gurur yaşıyoruz, Türkiye derecesi yapmış arkadaşlarımız Zirve Üniversitesi'ne geldiler. Öğrencilerimizi seçmek istedikleri programlarla ilgili hocalarımız ile bir araya getireceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Zirve Üniversitesi'nin gelinip görülmesi gerektiğini dile getiren YGS Türkiye birincisi Oğuz Türk Yılmaz, eğitim için Zirve'nin tercih edilebileceğini söyledi. Yılmaz, "Rektöre çok teşekkür ediyorum, bizleri buraya getirdi. LYS'de de aynı tempo ile çalışarak, aynı dereceyi korumayı hedefliyorum." dedi. Mersin'den ailesiyle birlikte gelen YGS Türkiye 3'sü Şafak Ceren Uslu, Zirve Üniversitesi'ne geldikleri için mutlu olduğunu ifade etti.

Program sonunda Rektör Adnan Kısa, öğrencilere altın takarak, başarılarının devamını diledi. Öğrenciler de aileleriyle birlikte fakülteleri gezerek bilgi aldı. CİHAN

Yorumlar