Zirve Üniversitesi kuruluşunun 5. yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Zirve Üniversitesi kuruluşunun 5. yıl dönümünü, üniversite kampüsünde düzenlenen özel etkinliklerle kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi kuruluşunun 5. yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Zirve Üniversitesi kuruluşunun 5. yıl dönümünü, üniversite kampüsünde düzenlenen özel etkinliklerle kutladı.

Yıl dönümü kutlamalarına Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Zirve Üniversitesi akademisyenleri, mütevelli heyet üyeleri idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikler kapsamında ‘Dünden Bugüne Zirve Üniversitesi’ adlı filmin izlenmesinin ardından İletişim Fakültesi’nin albümlü öğrencisi Gökhan Bölükçü sahne alarak misafirlere müzik dinletisi sundu.

Rektör Adnan Kısa, “Geride bıraktığımız bu 5 yıl içerisinde çok fazla yol almışız. Başarılarımızı devam ettirmek için daha da ilerleyeceğiz. 65 farklı ülkeden gelen uluslararası öğrencilerimiz ve Türkiye’nin dört bir yanından Zirve Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimizle birlikte bir dünya üniversitesi olma hedefimizi bu beş yılda yakaladığımızı görmek gurur verici.” dedi.

“Kuruluş kararını aldığımız günden bugüne Zirve Üniversitesi çok hızlı ve emin adımlarla büyüyor ve büyümeye devam edecek.” diyen Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu ise şunları kaydetti: “Üniversitemiz, bugün 8 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 1 yabancı diller yüksekokulu, fen bilimleri, sosyal bilimler, sağlık bilimleri enstitüleri, Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi, Zirve Üniversitesi Nano Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Zirve Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Zirve Üniversitesi Sanayi İşbirliği Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi, Denizcilik Uygulamaları Ve Araştırma Merkezi, Ortadoğu Sürdürülebilir Hayvancılık, Biyo-Teknoloji Ve Agro-Ekoloji Araştırma Ve Uygulama Merkezleri ile yaklaşık 7 bin 500 kadar öğrencilerine ve bulunduğu coğrafyaya hizmet vermeye devam ediyor. Sahip olduğumuz teknolojik altyapı ve uluslararası tecrübeli akademik kadro ile başarı grafiğimiz günden güne yükseliyor. İlerleyen dönemlerde Zirve Üniversitesi ülkemizi, uluslararası alanlarda başarıyla temsil edecek.” CİHAN

Yorumlar