Zirve Üniversitesi kazanmayı bildi

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) B grubunda yer alan Zirve Üniversitesi, 7. hafta karşılaşmasında Ankara Ormanspor’a konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi kazanmayı bildi

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) B grubunda yer alan Zirve Üniversitesi, 7. hafta karşılaşmasında Ankara Ormanspor’a konuk oldu. Gruptaki iddiasını sürdürebilmesi için mutlak bir galibiyete ihtiyacı olan Zirve Üniversitesi, deplasmandaki zorlu karşılaşmayı etkili oyunuyla 87-84 kazanarak çok önemli bir galibiyet elde etti.

    Takımın galibiyet serisine devam ettiğini belirten Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı galibiyet serisini sürdürerek bizi gururlandırmaya devam ediyor. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz zor bir deplasmandan daha alınların akıyla döndüler. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum.” diye ifade etti.

    Zirve Üniversitesi sporcularından Hakan Eryüz, “Zorlu bir deplasmandan önemli bir galibiyet çıkardık. Gruptaki iddiamızın sürmesi için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve bu maçı müthiş bir geri dönüşle kazandık. Bu galibiyette emeği olan herkesi kutluyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar