Zirve Üniversitesi ,evine mutlu döndü

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Ligi’nde mücadele eden Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, play-off turu deplasman maçında Elazığ Fırat Üniversitesi ile karşılaştı. Rakibini 87-47'lik skorla yenen Zirve, deplasmandan avantajlı döndü....

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi ,evine mutlu döndü

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Ligi’nde mücadele eden Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, play-off turu deplasman maçında Elazığ Fırat Üniversitesi ile karşılaştı. Rakibini 87-47'lik skorla yenen Zirve, deplasmandan avantajlı döndü.

    Türkiye Üniversiteler arası Basketbol Ligi’nde (ÜNİLİG) şampiyonluk hedefleyen Zirve Üniversitesi, Elazığ Üniversitesi basketbol takımıyla mücadele etti. Oynanan karşılaşma boyunca rakibine oranla üstün bir performans sergileyen Zirve Üniversitesi, zorlu maçı 87-47 galip bitirerek avantajlı konuma geçti. İlk çeyrekten itibaren maça ağırlığını koyan yeşil beyazlılar rakibine yoğun baskı uygulayarak devre arasına 50-21’lik skorla girdi. İkici yarıya hızlı başlayan Zirve, rakibini farklı skorla geride bıraktı. Karşılaşmayı 87-47 kazanan Zirve Üniversitesi Basketbol takımı, play-off turuna iyi bir başlangıç yaparak evine avantajlı döndü.

    Maçtan sonra açıklama yapan Zirve Üniversitesi Basketbol takımı sporcularından Adem Yılmaz, “Deplasmanda zor ve önem derecesi yüksek bir maç oynadık. Hedefimize ulaşabilmemiz için mutlak kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi bu güzel galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Umuyorum ki evimizde oynayacağımız maçta da avantajlı bir skor alarak bir üst tura çıkacağız.” dedi.

    Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ise “Yeşil beyazlı ekibimizi Ünilig Play-Off turundaki galibiyeti için tebrik ediyorum. Takımımız hedefe ulaşmak için terini son damlasına kadar akıtmaya devam ediyor. Genç ekibimizden aynı başarıyı rövanş karşılaşmasında da bekliyorum. Umarım bu sene de şampiyon oluruz.” açıklamalarına yer verdi. CİHAN

Yorumlar