Ziraat mühendisleri Başkan Sözlü'yü ziyaret etti

Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör, Adana Şube Başkanı Semih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Adana gibi büyük bir ilin belediye başkanının...

Google Haberlere Abone ol
Ziraat mühendisleri Başkan Sözlü'yü ziyaret etti

Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör, Adana Şube Başkanı Semih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Adana gibi büyük bir ilin belediye başkanının ziraat mühendisi olmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu söyleyen Özden Güngör, "Başarılı olmanızı istiyoruz ve bunun için hazırladığımız, çoğu masrafsız projeleri sizinle paylaşacağız. Hazırladığımız bir raporu size sunacağız." diye konuştu. Bazı projeleriyle ilgili sunumunu sözlü olarak gerçekleştiren Özden Güngör, her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de meslektaşlarının yer aldığı bir meslek odasının genel merkez yöneticilerinin ziyaretinden onur duyduğunu dile getirdi. Başkan Sözlü, “Türkiye, her ne kadar sanayileşme iddiası yüksek olsa da tarım ülkesi olma özelliğini de koruyor. Bereketli topraklarımız var. Adana’da ziraat mühendisi bir belediye başkanı olarak Çukurova köylüsünün, Torosların eteklerinde bir çuval bulgurla, iki sığırın sütüyle, peyniriyle kışı geçiren insanlar olduğunu biliyorum. Onların refah toplumuna eklenmesi noktasında, bir belediye başkanı olmaktan öte bu toprağın bir insanı olarak idealim var. Sizlerin Türkiye genelindeki birikimlerinizden, projeler konusundaki tecrübelerinizden istifade etmek, Türk çiftçisinin, Türkiye’deki üreticilerin, toprağa bağlı insanların kalkınmasına katkı koymak ve bu hususta işbirliği yapmak isteriz. Kalkınmayla ilgili her konuda burada Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bir proje ortağınız var." dedi.

CİHAN

Yorumlar