Zile'de ''Herkes O'nu Okuyor'' ödül töreni yapıldı

Tokat'ın Zile ilçesinde ''Herkes O'nu Okuyor'' yarışmasında dereceye girenlere, Dericioğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.Ödül törenine yağışlı olan havaya rağmen katılım yüksek oldu. Törende açılış konuşmasını...

Google Haberlere Abone ol
Zile'de ''Herkes O'nu Okuyor'' ödül töreni yapıldı

Tokat'ın Zile ilçesinde ''Herkes O'nu Okuyor'' yarışmasında dereceye girenlere, Dericioğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Ödül törenine yağışlı olan havaya rağmen katılım yüksek oldu. Törende açılış konuşmasını FEM Dershanesi Zile Şubesi Müdürü Şükrü Demirkaya yaptı. Demirkaya, ''Birlik ve beraberliğimizi sağlayan en önemli unsur dinimizdir. İslam dininimizi öğrenip yaşanmasıda Peygamber Efendimiz'i (sav) tanımakla mümkün olacaktır. O'nu tanımak içinde okumak lazım. ''Herkes O'nu Okuyor'' isimli yarışmamızda Zile de dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.'' dedi.

Zile Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ilahi korosu beğeni ile dinlendi. İlahi dinletisinden sonra İlahiyatçı Recep Altıntepe kısa bir konferans verdi.

Zile de ''Herkes O'nu Okuyor'' yarışmasının düzenlemesinde maddi destek veren gönüllülere de plaket verildi. Ödül töreni sonunda sergilenen Sakal-ı Şerif'i katılımcılar salavatlar eşliğinde ziyaret etti.

Tören için Zile Belediyesi bünyesindeki 800 kişilik sinema salonu talep edilmesine rağmen, geri çevrildi. CİHAN

Yorumlar