Zikzak yapan araç kazaya yol açtı: 3 yaralı

Ankara'da, seyir halindeki otomobillerin arasından zikzak yaparak ilerlemeye çalışan otomobil, önünde giden araca arkadan çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Zikzak yapan araç kazaya yol açtı: 3 yaralı

Ankara'da, seyir halindeki otomobillerin arasından zikzak yaparak ilerlemeye çalışan otomobil, önünde giden araca arkadan çarptı. Yan dönerek sürüklenen araç hurdaya döndü. İçindeki 3 kişi yaralandı. Otomobilin sürücüsü ise kayıplara karıştı.

Kaza, Ankara Etlik Halil Sezai Erkut Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 BM 4860 plakalı otomobil, Halil Sezai Erkut Caddesi üzerinde Yenimahalle istikametine doğru seyir halindeyken, iddialara göre, süratli olduğu halde önünde giden araçların arasında makas atmaya başladı. Otomobil, Akşemsettin Caddesi kavşağını geçtikten sonra, önünde seyir halindeki 06 AV 0285 plakalı minivan tipi araca arkadan çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle yan dönen araca bu kez yandan çarparak sürüklemeye başladı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen iki araç da hurdaya döndü. 06 BM 4860 plakalı otomobilin sürücüsü kazadan sonra ortadan kayboldu.

Minivan tipi araçta bulunanların sıkıştıklarını gören vatandaşlar, hemen 112 Hızır Acil ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri, Mehmet Çamlıdere, Kadir Çamlıdere ve Abdurrahman Aktaş'ı sıkıştıkları yerden çıkarırken, sağlık ekipleri de yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaptı.

Yolculardan birinin ambulansın içinde beklediği sırada, ağabeyi olay yerine geldi. Hurdaya dönen aracı gören ağabey, "Kardeşim burada oturuyordu. Nerede şimdi?" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinde bulunan bir polis, kardeşinin ambulansın içinde olduğunu söyledi. Ambulansın içinde kardeşinin iyi olduğunu gören ağabey, rahat bir nefes aldı. Bu arada olay yerine gelen ve minivan tipi aracın hurdaya döndüğünü gören bir vatandaş ise, "Kim yaptı bunu? Kim yaptı ya?" diye feryat etti. Yaralılar, Dışkapı ve İbn-i Sina Hastaneleri'ne götürülürken, polis, kazaya neden olan aracın sürücüsünü araştırıyor. CİHAN

Yorumlar