Zihni Aldırmaz’dan zihinsel engelli çocuklara destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Adana Şubesi’ne bağlı Bahri Özgiray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli çocuklar için düzenlediği eğlence programına katıl.

Google Haberlere Abone ol
Zihni Aldırmaz’dan zihinsel engelli çocuklara destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Adana Şubesi’ne bağlı Bahri Özgiray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli çocuklar için düzenlediği eğlence programına katıldı.

ZİÇEV Adana Şube Başkanı Zeyhep Tüzün, yönetim kurulu üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerle uzun süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, bilgisayar ihtiyacının söylenmesi üzerine okula anında bilgisayar hediye etti. Bedensel engelli bir çocuğa da tekerlekli sandalye hediye eden Zihni Adırmaz, merkeze doğalgaz bağlanması için girişimde bulunacağı müjdesini verdi. Okulun, kaba inşaatı biten ikinci katının tamamlanması için de gerekli talimatları veren Aldırmaz, tesisin bahçesinin peyzajı, asfaltla kaplanması ve cam basketbol potaları takılması için de gerekli çalışmaları başlattı.

120 zihinsel engelli çocuğun bulunduğu okulun bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Aldırmaz, “Bugün çok güzel bir gün. Zihinsel engelli çocuklarımızın eğitim alması ve korunması için çaba gösteren vakıf yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Vakfın bugünden sonra üyesi kabul etsinler beni. Çocuklarımız için ne yapsak azdır.” dedi.

Vakıf yöneticilerinin katkılarından dolayı şükranlarını sunduğu Zihni Aldırmaz’a teşekkür plaketini zihinsel engelli öğrenci Ayşegül Tuştaş takdim etti. Zihni Aldırmaz da öğrencilere teker teker yılbaşı hediyesi verdi. Öğrencilerin yaptığı elişi ürünlerinden de satın alan Aldırmaz, zihinsel engelli çocuklarla pistte dakikalarca dans etti, onlara moral verdi.

Konuşmaların ardından okul bahçesinde yeni yıl pastası kesildi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun çaldığı parçalar eşliğinde dans gösterileri sunuldu.
CİHAN

Yorumlar