Zihni Aldırmaz: Spor parkı nefes alacağımız bir yer oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 35 dönüm alan üzerine inşa edilen, kentin ilk spor parkını eşofmanlarıyla gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol
Zihni Aldırmaz: Spor parkı nefes alacağımız bir yer oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 35 dönüm alan üzerine inşa edilen, kentin ilk spor parkını eşofmanlarıyla gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Adana Büyükşehir Belediye Bandosu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Halk Müziği Grubu’nun güzel parçalarla eşlik ettiği günde, Zihni Aldırmaz Halk Oyunları Ekibiyle birlikte halay çekti, dans etti.

Halkın son derece memnun olduğu Spor Parkı’na, uluslararası boks hakemliği yaptığı dönemlerinde giydiği ay yıldızlı eşofmanıyla gelen Zihni Aldırmaz, Adanalıları bilgilendirdi. Aldırmaz, “Spor parkımız 35 dönümlük alan üzerine kurulu. Buz pateni, kaykay alanı, spor salonu var. Tesislerin tamamı henüz hizmete girmedi fakat en kısa sürede Adanalıların hizmetine sunulacak. Tartan pistte yürüyüş ve koşu yapılabiliyor. Çocuklar için oyun alanı mevcut. Kafeteryaların faaliyetlerini yeni belediye yönetimi düzenlesin, yanlış anlaşılmalar yaşanmasın diye erteledik. Burası nefes alacağımız bir yer oldu. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Büyük oranda hizmete açılan spor parkının kısa bir sürede tamamlanması ve tam kapasite hizmete geçmesi bekleniyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, spor parkının şimdiden önemli bir eksiğe cevap verdiğini belirterek, bir ilki gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşadıklarını söyledi. Spor parkının sadece bulunduğu bölgeye değil tüm Adana’ya hizmet vereceğini belirten Zihni Aldırmaz, “Yaptığımız tesis Adana’da bir ilk ve örnek teşkil ediyor. Ayrıntılar da tamamlanınca her şeyiyle mükemmel bir tesis olacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

35 dönüm arazi üzerine inşa edilen spor parkı tam kapasite hizmete geçtiğinde buz pateni pisti, fitnes alanları, çocuk oyun alanları, 6 basketbol sahası, 4 tenis kortu, skate park, tartan yürüyüş parkurları, spor salonu ve 10 bin metrekare yeşil alanıyla Adana’da bir ilk olacak.

CİHAN

Yorumlar