Zihni Aldırmaz, siyasete nokta koydu

Adana Büyükşehir Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, artık siyaset düşünmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Zihni Aldırmaz, siyasete nokta koydu

Adana Büyükşehir Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, artık siyaset düşünmediğini söyledi.

Yarın yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri sonrası görevi yeni başkanı devredecek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, siyasete nokta koyduğunu açıkladı. Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan’ı ziyaret eden Aldırmaz, siyasetin 5 yılının da 25 yılının da bir olduğunu belirtti. Görevde ne yaptıysa Adanalı ve Adana’da yaşayanlar için yaptıklarını dile getiren Aldırmaz, “Yaptığımız hizmetlerin, akıllı dokunuşların olumlu dönüşleriyle her zaman karşılaşıyoruz. İnsanlar mutlu. Sular’da bir altgeçit yaptık, kullanıma açıldı. Devamını kamulaştırıyoruz. Adana trafiğini büyük ölçüde rahatlatacaktır. Bundan sonra tecrübelerimizden yararlanmak isteyenler olursa ben buradayım. Gerek yerel yöneticiler gerek ihtiyacı olanlar benden ne zaman bilgi, görüş isterler ise her zaman yanlarındayım. Bir Adanalı olarak dostlarımı her zaman ziyaret edeceğim.” dedi.

    ÇALIŞKAN, ADANA’YA YAPTIĞI HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

    ATB Başkanı Muammer Çalışkan ise yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Aldırmaz’a teşekkür etti. Görevlerin herkes için geçici olduğunu hatırlatan Çalışkan, “Bazen 5 yıl, bazen 10 yıl sürer. Her halükarda bitecek. Önemli olan iz bırakmak. Yaptıklarıyla Zihni başkan gerçekten de iz bıraktı. Hizmetler ortada. Hiçbir şaibesi olmadı, duyulmadı. Bana göre en önemlisi budur. Adana’da trafiğin en çok sıkıştığı Kasım Gülek Köprüsü ve Valiliğin hemen yanı başındaki kavşağı rahatlatan Sular’daki Mustafa Sarı Alt Geçidi çok güzel oldu. İnşallah sizden sonraki belediyeler devamını yapar. Bundan sonraki hem siyasi hem tüm yaşantısında kendisine sağlık ve başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Zihni Aldırmaz, ATB Başkanı Çalışkan’a Atatürk’ün Adana Seyahatleri ve Adana 3.5 yılda yaşanan inanılmaz değişimi kitaplarını hediye etti. Başkan Çalışkan da ATB’nin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle hazırlatılan 'Çukurova’da Tarımın Tarihi' kitabını Aldırmaz’a taktim etti. CİHAN

Yorumlar