Zeytinburnu'ndaki patlamada yaralananları tedavisi sürüyor

Zeytinburnu'nda bir apartmanın giriş katındaki atölyede meydana gelen patlamada yaralananların tedavisi sürüyor.CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yaralıları kaldırıldıkları özel hastanede ziyaret etti. Salıcı, durumu biraz daha...

Google Haberlere Abone ol
Zeytinburnu'ndaki patlamada yaralananları tedavisi sürüyor

Zeytinburnu'nda bir apartmanın giriş katındaki atölyede meydana gelen patlamada yaralananların tedavisi sürüyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yaralıları kaldırıldıkları özel hastanede ziyaret etti. Salıcı, durumu biraz daha ağır olan bir yaralının İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi. Salıcı yaralıların isimlerinin Abdullah Kabasakal, Yunus Pazarcıklıer, Ayşe Akıllı ve Samatya'ya sevk edilen Abbas Borucu isimli kişiler olduğunu belirtti. Salıcı, 35 haftalık hamile olan Ayşe Akıllı'nın durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Olay sırasında kafede oturan ve yaralandıktan sonra hastaneye gelen Yunus Pazarcıklı isimli yaralı da, ilk müdahalesinin ardından hastaneden ayrıldı. Pazarcıklı, olay sırasında patlamanın kendisine ne kadar uzaklıkta meydana geldiğini fark etmediğini, bir anda bütün camların kırılarak üzerine geldiğini anlattı.

Avrasya Hospital Hastanesi Acil Hekimi Dr. Türkan Kasabalı ise, hastaların durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kasabalı, hastaneye gelen ilk yaralının kendi imkanları ile hastanelerine geldiğini ve olayı o hastadan öğrendiklerini söyledi. Diğer hastaların da tedavilerinin sürdüğünü ve durumlarının iyi olduğunu anlatan Kasabalı, bir hastanın kontrol amaçlı olarak Samatya Hastanesi'ne( Abbas Borucu) gönderildiğini belirtti. Kasabalı, hamile kadın Akıllı'nın kendisi ve bebeğinin hayati riski bulunmadığını ancak kontrol amaçlı olarak müşahade altında tutulduğunu belirtti. Hamile Akıllı'nın 28 yaşında ve hostes olduğu öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar