Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposu olarak kullanılan bir binada çıkan yangında bir işçi ağır yaralandı. Yaralı şahıs Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Olay, saat 04.00 sıralarında Maltepe Mahalllesi Gümüşsuyu...

Google Haberlere Abone ol
Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposu olarak kullanılan bir binada çıkan yangında bir işçi ağır yaralandı. Yaralı şahıs Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Maltepe Mahalllesi Gümüşsuyu Caddesi'nde kimyasal madde deposu olarak kullanılan bir binanın dördüncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, patlamaların ardından binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Zeytinburnu ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından köpük sıkılarak soğutma çalışması yapıldı. Yangında ağır yaralanan işyeri çalışanı Ali Osman Göl (51) ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, önce şiddetli bir patlama olduğunu ve ardından yangının çıktığını söyledi. İtfaiyenin geç geldiğini söyleyen Engin Karataş isimli görgü tanığı, "Bir anda patlama oldu, yangın başladı. İtfaiye 15 dakika geç geldi. Yukarıda bağrışmalar oldu. Yaralı bir kişiyi alıp götürdüler ama başka kimse var mı bilmiyoruz." dedi.

Patlamalar sonucu çevre dükkanların zarar gördüğü olayda polis ekipleri ikinci bir patlamaya karşı vatandaşları alandan uzaklaştırdı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Yorumlar