Zeytinburnu’nda kadın cinayeti

Zeytinburnu’nda, kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Zeytinburnu’nda kadın cinayeti

Zeytinburnu’nda, kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti. Polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Telsiz Mahallesi Balıklı Yol Sokak 24 numara önünde, saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kaldırımda yürüyen Evrim Aktuğ (31), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Aktuğ, kanlar içinde yere yığıldı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ye de kişiler ise olay yerinden kaçtı. Yerde yaralı halde yatan kadını gören vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine haberi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan Evrim Aktuğ’a müdahale etti. Aktuğ, bütün çabalara rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, olay yerinde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. İlk incelemede 2 kurşunun göğüs, birer kurşunun da bacak ve ayağa isabet ettiği belirlendi.

Görgü tanıkları, silah sesleri duyduklarını, olay yerine geldiklerinde de yerde yatan kadınla karşılaştıklarını aktardı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin incelemeleri devam ediyor.
CİHAN

Yorumlar