Zeytinburnu'nda enkazdan üçüncü ceset çıkarıldı

Zeytinburnu'nda bir iş yerinde meydana gelen patlama sonrası enkazdan üçüncü ceset çıkarıldı. Son çıkarılan cesedin Eda Can isimli tıp öğrencisine ait olduğu belirtildi.Beştelsiz Mahallesi'nde öğle saatlerinde ambalaj atölyesinde meydana...

Google Haberlere Abone ol
Zeytinburnu'nda enkazdan üçüncü ceset çıkarıldı

Zeytinburnu'nda bir iş yerinde meydana gelen patlama sonrası enkazdan üçüncü ceset çıkarıldı. Son çıkarılan cesedin Eda Can isimli tıp öğrencisine ait olduğu belirtildi.

Beştelsiz Mahallesi'nde öğle saatlerinde ambalaj atölyesinde meydana gelen patlama sonrası 8 kişi yaralanmıştı. İş yerindeki yangının söndürülmesinden sonra itfaiye ekipleri enkazda çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışamalar sonucu olay yerinde 3 cesede rastlandı. Cesetlerin birinin erkeğe diğer ikisinin ise kadına ait olduğu belirtildi. Enkazdan çıkarılan cesetler cenaze aracına konularak incelenmek üzere İstanbul Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Enkazdan cesedi çıkarılanlardan birisinin Eda Can (23) isimli tıp öğrencisi olduğu ifade edildi. Eda Can'ın, bir arkadaşını ziyarete geldiği ve alışveriş yapmak için dükkana girdiği esnada patlamanın meydana geldiği iddia edildi.

Polisin ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. CİHAN

Yorumlar