Zeytin bahçesine gömülmüş kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te bıçakla öldürülerek zeytin bahçesine gömülmüş 35-40 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulundu. Battaniyeye sarılı bir vaziyette bulunan kadın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı....

Google Haberlere Abone ol
Zeytin bahçesine gömülmüş kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te bıçakla öldürülerek zeytin bahçesine gömülmüş 35-40 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulundu. Battaniyeye sarılı bir vaziyette bulunan kadın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

İddiaya göre, Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde, dün gece 01.30 sıralarında jandarmaya gelen ihbarda, öldürülerek bir tarlaya gömülen kadın cesedi olduğu bilgisi verildi. Jandarma ekipleri harekete geçerek, Çaybaşı Mahalle Muhtarı Şaban Tekin'i de alarak tarif edilen Adden mevkiine gitti. Yapılan kazı çalışmasında, bıçakla öldürülerek battaniyeye sarılmış bir vaziyette 35-40 yaşlarında kimliği belirsiz kadın cesedi buldu.

Necip Akçay'a ait zeytin bahçesine gömülen kadının cesedi, otopsisi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Jandarma, olay yeri inceleme ekipleri cinayet ile ilgili olay yerinde araştırma yaptı. Yapılan incelemede, kadının bıçakla öldürülerek gömüldüğü tespit edilirken, kadının kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Güvenlik güçleri cinayet ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

CİHAN

Yorumlar