Zeybekçi: Ülkemizin yüzde 99,9’unu kucaklayacağız

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Ülkemizin yüzde 99,9’u olan kardeşlerimizi kucaklayacağız.

Google Haberlere Abone ol
Zeybekçi: Ülkemizin yüzde 99,9’unu kucaklayacağız

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Ülkemizin yüzde 99,9’u olan kardeşlerimizi kucaklayacağız. Onlarla etle kemik olacağız” dedi.

Partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Nevşehir’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Mezarlıklar Müdürlüğü önünde Vali Mehmet Ceylan, Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geçti.

Burada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılanan Zeybekçi, Ünver ile bir süre görüştü. Ünver, ziyaretin anısına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye Avanos toprağından yapılı Anfora takdim etti. Zeybekçi, daha sonra Atatürk Bulvarı üzerindeki Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’in seçim bürosunun açılışını yaptı. Burada Zeybekçi, vatandaşlarla da sohbet yaptı. Ekonomi Bakanı Zeybekçi daha sonra Nevşehir özel Organize Sanayi Sitesi’nde onuruna verilen öğle yemeğinde işadamları ve sanayicileri ile bir araya geldi.

28 Şubatın millete yapılan darbenin son sahnesi olduğunu ifade eden Bakan Zeybekçi şöyle konuştu “Bu millete ekonomik olarak en son darbeyi vurup bir daha ayağa kalkamayacak hale getirmektir. Ekonomi çökünce geriye artık ne kalıyor. Son darbe. Şu cümle tüm Türkiye’nin kulaklarında çınladı 'öyle bir darbe yaptık ki, etkisi bin yıl sürecek' diyorlardı. Biz Türkiye’de toz duman görünen bugünlerden sonra, bu millete ihanet eden satılmış maşalar vardır. Dünyada her ülkenin gizli işi vardır. Adana’da MİT’in TIR'larını durduranlar, onları millete ve dünyaya deşifre edenle, Türkiye’yi dünyaya başka şekilde göstermeye çalışanlar vatan hainidir. Biz, ülkemizin yüzde 99,9’u olan kardeşlerimizi kucaklayacağız. Onlarla etle kemik olacağız. Ekonomi yerli yerine oturmuştur. Kim ne yaparsa yapsın sorun olmaz. Üretim, istihdam, toplam milli gelir, teknoloji yatırımları artmıyorsa Türk lirasının değerinin artması sunidir. Faizlerin artmasından Ekonomi Bakanı olarak memnun değilim. En son Merkez Bankası’nın faiz artırmakla ilgili operasyonu doğrudur. Bunun çok uzun vadeli, kalıcı olmamak kaydıyla geçici bir tedbir olarak alınmasından yanayız.”

Toplantıda daha sonra işadamları ve sanayiciler, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte yaşanılan sorunlar ve çözümüne ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, daha sonra Ürgüp ilçesinde de incelemelerde bulundu. CİHAN

Yorumlar