Zerrin Özer, Bahçeşehirli hayranları ile buluştu

Pop müzik sanatçısı Zerrin Özer, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) bir konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Zerrin Özer, Bahçeşehirli hayranları ile buluştu

Pop müzik sanatçısı Zerrin Özer, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) bir konser verdi. Konsere Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir de katıldı. Şarkılarını salonu hayranları ile seslendiren Özer, türkü de söyledi.

Özer, “BKSM, olağanüstü bir kültür merkezi. Yanıma gelen orkestra şefim de ‘burası en güzel salon’ dedi. Bu merkezi bize armağan edenlere, dinleyicilerimize ve biz sanatçılara Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Dilerim daha çok etkinlikler olur. “dedi.

Bahçeşehirli müzik severler ile buluşmaktan duyduğu mutluluğu belirten Özer, “Bir sanatçı olarak burada olmaktan olağanüstü mutluluk duyuyorum. Kim bilir burası konsere gittiğim kaçıncı yer ama bu kültür merkezlerinde konserlerde bir sanatçı olarak en büyük hazzı alıyorum ve moralle gidiyorum. Çünkü bizi hakikaten seven insanlarla birlikte oluyoruz. O kadar seneler oldu bu kadar sade sadece müziğinizi seven dinleyicileri bulmak çok güç.” iadelerini kullandı.

Konser sonunda ayakta alkışlanan sanatçıya Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel de çiçek takdim etti.

CİHAN

Yorumlar