Zekeriya Öz’ün eski avukatı trafik kazasında öldü

Savcı Zekeriya Öz’ün eski avukatı ve yakın dostu Mahmut Gönültaş (45) trafik kazasında hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Zekeriya Öz’ün eski avukatı trafik kazasında öldü

Savcı Zekeriya Öz’ün eski avukatı ve yakın dostu Mahmut Gönültaş (45) trafik kazasında hayatını kaybetti.

HSYK kararnamesiyle Bolu'ya düz savcı olarak atanan savcı Zekeri'ya Öz'ün eski avukatı Mahmut Gönültaş (45) trafik kazasında hayatını kaybetti. Hadımköy gişeleri yakınında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Avukat Gönültaş, 34 KA 5416 plakalı aracıyla seyir halindeyken bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Kaza sırasında emniyet kemerinin takılı olmadığı öğrenilen Gönüldaş, araçtan fırladı. Avukat Gönültaş, yol kenarındaki bariyerlere çarparak olay yerinde hayatını kaybetti.

Arkadaşlarının ölüm haberini alan avukatlar cenazenin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu’na geldi. Aynı ofiste birlikte çalıştıklarını anlatan Gönültaş’ın iş arkadaşı avukat Harun Baydur şöyle konuştu: “Trafik kazasını emniyetten bir avukat arkadaşımızı aramışlar. Kendisi de bana telefon açtı. Olayı öğrenince kaza yerine gittik. Gittiğimizde kazayla ilgili emniyet amiri de oradaydı. Kazanın nasıl olduğunu sorduk. Çok hareketli bir yol olduğu için ayrıntılı bir inceleme yapamıyorsunuz. Emniyet yetkili kazadan yarım saat önce o bölgeden geçtiğini ve sis olduğunu söyledi. Arabanın bariyerlere vurmak suretiyle takla attığını, kendisinin de emniyet kemerinin takılı olmadığını bu yüzden de aracın sol kapısından çıkmak suretiyle olay yerinde vefat ettiğini söyledi.”

Evli ve 2 çocuk babası olan avukat Gönültaş için yarın Sultanahmet Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenleneceği kaydedildi. CİHAN

Yorumlar