Zehirlenen ailenin ölüm sebebini otopsi belirleyecek

Fatih’te kaldıkları evde ölü olarak bulunan Kerküklü 5 kişinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Zehirlenen ailenin ölüm sebebini otopsi belirleyecek

Fatih’te kaldıkları evde ölü olarak bulunan Kerküklü 5 kişinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ailenin kesin ölüm sebebi, otopsinin ardından belli olacak.

Molla Gürani Mahallesi Softa Sinan Sokak’taki bir apartmanda Irak uyruklu Kerküklü 5 kişilik aile ölü olarak bulunmuştu. Dairenin kapsını açan yakınları, anne Salwa Abbas Zainel (44), baba Ali Essmat Qadrat (45) ile çocukları Omran(11), Abdullah (9) ve Malak’ın (14) cansız bedenleriyle karşılaşmıştı. İlk incelemelerin ardından ailenin doğalgazdan zehirlendiği tahmini yapıldı. İtfaiye, İGDAŞ ve olay yeri inceleme ekiplerinin dairedeki incelemesinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Şahısların kesin ölüm sebebi, otopsinin ardından netlik kazanacak.

Qadrat ailesinin yakınları ile vatandaşlar, daireye girdiklerinde anne, baba ve çocuklarını ölü olarak bulduklarını aktardı. Ailenin komşusu Sedat Kanioğlu, daireye ilk girenlerden biri olduğunu belirtti. Kanioğlu, çocuklardan birinin yatakta, diğerlerinin ise yerde olduğunu söyledi.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde topladıkları delilleri torbaya koyarak incelemek üzere emniyete götürdü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.



CİHAN

Yorumlar