Zaman’dan Akşam ve Güneş gazetelerine yalanlama

Zaman gazetesi, Akşam ve Güneş gazetelerinde 'Panik Zamanı' ve 'Zaman’sız baskın' başlıklarıyla imzasız olarak yayınlanan haberlerde yer verilen iddiaların, tamamıyla yalan ve iftira olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Zaman’dan Akşam ve Güneş gazetelerine yalanlama

Zaman gazetesi, Akşam ve Güneş gazetelerinde 'Panik Zamanı' ve 'Zaman’sız baskın' başlıklarıyla imzasız olarak yayınlanan haberlerde yer verilen iddiaların, tamamıyla yalan ve iftira olduğunu açıkladı. Gazeteden yapılan açıklamada, “Kara propaganda aracına dönüşen iftiralar karşısında yasal haklarımızı takip edeceğiz; yalanlar karşısında yılmayacağız.” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ne böyle bir minibüs söz konusu ne de durdurma olayı vakidir. Son dönemde bazı medya gruplarında yer alan ve bir kaç saat bile geçmeden asılsız çıkan haber görünümlü iftiraların, yalanlanacağını bile bile belli amaca hizmet etmek için yazıldığı bilinmektedir. Sadece bir kaç aydır yayınlanan yalan haberlerden iki kitap çıkmıştır. Bugün haber kılığına sokulmaya çalışılan metin, yalan haber furyasının artarak devam edeceğini gösteriyor. Kara propaganda aracına dönüşen iftiralar karşısında yasal haklarımızı takip edeceğimizi ve yalanlar karşısında yılmayacağımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.”
CİHAN

Yorumlar