Zaman çalışanlarından protestoculara karanfilli cevap

Zaman gazetesi binası önünde protesto eylemi yapan göstericilere gazete çalışanları karanfil atarak cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Zaman çalışanlarından protestoculara karanfilli cevap

Zaman gazetesi binası önünde protesto eylemi yapan göstericilere gazete çalışanları karanfil atarak cevap verdi. Karanfil ve gülleri görünce şaşkınlık yaşayan eylemcilerin bir kısmı hakaret içerikli sloganlar atarak karanfilleri bahçeye fırlattı.

‘Sivil Dayanışma Platformu’ adı altında sosyal medyada örgütlenen yaklaşık 100 kişilik grup, Yenibosna’daki Zaman gazetesi merkez binası önünde toplandı. Çeşitli döviz ve pankart açan eylemciler, basın açıklaması yaparak yolsuzluk haberlerine geniş yer veren gazete yönetimine tepki gösterdi.

Bu arada, Zaman gazetesi çalışanları, kendilerini protesto eden eylemcilere karanfil ve gül attı. Eylemciler ise hakaret içerikli sloganlar atarak karanfilleri bahçeye fırlattı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi.

Daha önce de Zaman önünde protesto gösterisi yapan gruba, gazete çalışanları ayakkabı kutusu vermiş, şaşkınlığını bir süre üzerinden atamayan eylemci, "Bu nedir bu? İçinde para var mı?" dedikten sonra, genel müdürüne operasyon yapılan Halkbank için, "En kaliteli bankadır, halkın bankasıdır, yedirmeyiz." ifadelerini kullanmıştı.
CİHAN

Yorumlar