Zabıta, çocukların boğulmaması için çaba harcıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sulama kanalları, Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri’nde artan boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma başlattı. Ekipler, çoğunluğu 15...

Google Haberlere Abone ol
Zabıta, çocukların boğulmaması için çaba harcıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sulama kanalları, Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri’nde artan boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma başlattı. Ekipler, çoğunluğu 15 yaşından küçük olan çocukları, suya girdikleri alanlardan uzaklaştırdı.

    Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sulama kanallarında yaşanan boğulma olaylarını azaltmak amacıyla çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, "Yaz mevsimi dolayısıyla, yoğun şekilde hissedilen aşırı sıcakların etkisiyle, sulama kanalı, baraj gölü ve nehirlere serinlemek amacıyla girilmesi sonucunda her yıl yaşanan boğulma olaylarının en aza indirilmesi ve ölümlerin önüne geçilmesi konusunda çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimizce gerçekleştirilen çalışmada yaşları 15’ten küçük olan çocukların sulama kanallarına, Seyhan Nehri’ne ve Seyhan Baraj Gölü’ne girdiği gözlenmiş, ardından bu alanlardan uzaklaşmaları sağlanmıştır." dedi.

    Fahri Durukan, her yıl onlarca çocuk ve gencin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak anne-babaların ve diğer vatandaşların duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

CİHAN

Yorumlar