Yüzme havuzu çalışanlarına kurs verildi

Bafra’da havaların ısınmasıyla aktif duruma geçen Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri yüzme havuzunun çalışanlarına operatörlük kursu verildi.Havuzun halka açılmasıyla birlikte daha sağlıklı bir ortamda vatandaşlarına hizmet vermek isteyen...

Google Haberlere Abone ol
Yüzme havuzu çalışanlarına kurs verildi

Bafra’da havaların ısınmasıyla aktif duruma geçen Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri yüzme havuzunun çalışanlarına operatörlük kursu verildi.

Havuzun halka açılmasıyla birlikte daha sağlıklı bir ortamda vatandaşlarına hizmet vermek isteyen Bafra Öğretmenevi yetkilileri Atakum Halk Eğitim Merkezi Havuz Operatörü Usta Öğreticisi ile birlikte çalışanlarına eğitim verdirdi.

Ali Kale Turistik Tesislerinde uygulamalı olarak verilen kursta Havuz Operatörü Usta Öğreticisi Hayrullah Koç, “Uygulamalı olarak 42 saat verilen kursun temel amacı İnsanlara daha güzel ve bilinçli olarak hazırlanmış ve sağlığa zararsız havuz sunabilmektir. Kimyasalların kullanımından temizlenmesine kadar detaylı bir eğitim gören kursiyerlerimizin Bafra halkına daha sağlıklı bir havuz sunabileceklerine inanıyorum. Bugün kursiyerlerimiz gerekli çalışmaları yaptılar gerek çalışma esnasında gerekse yapılan işlemlerden sonra incelediğimde sonuç gayet memnun verici oldu.” dedi.

CİHAN

Yorumlar