Yüz Nakli Yapılan Recep Sert, Hastanelik Oldu

Geçen yıl Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yüz nakli yapılan Recep Sert, yüzünde ve midesinde şişlik nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yüz Nakli Yapılan Recep Sert, Hastanelik Oldu

Geçen sene sima ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler sebebi ile hastanelik oldu.

GEÇTİĞİMİZ YIL YÜZ NAKLİ YAPILMIŞTI

Temizlediği tüfeğin birden ateş alması neticesinde yüzü tanınmayacak bir duruma gelen Recep Sert'e geçen sene Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve takımı yönünden muvaffakiyetli bir operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledilmişti. Akdeniz Üniversitesi'nde uzun zaman sıkı bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odaya tahsil edilen Recep Sert, kısa zamanda iyileşerek taburcu edilmişti. Sert, tedavi gördüğü hastanede çalışan Esma Akyurt'la geçtiğimiz yaz dünya evine girmişti.

İŞE BAŞLADI, RAHATSIZLANDI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın desteği ile İnegöl Belediyesi Yeniceköy Mahallesi ek hizmet binasında taşeron hizmetli şekilde 1 Mart'ta işe başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesinde şişme oluşması sebebi ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

ANTALYA'YA SEVK EDİLECEK

Babası ve benzeri yönünden getirildiği hastanede tedavi gören Sert, bir zaman müşahede altında tutuldu. Acil servis doktorunun, Sert'in ameliyatını oluşturan doktoru arayarak hastalığı hakkında bilgi vermesi üzerine, Sert'in durumunun kötüye gitmesi şeklinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmesi istendi. Sert'in bugün denetim için Antalya'ya gideceği bildirildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar