Yüz nakli kahramanı Recep Sert, yeni yıla ailesiyle girdi

Türkiye'nin beşinci yüz nakilli hastası Recep Sert, yeni yıla memleketi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesinin yanında girdi.

Google Haberlere Abone ol
Yüz nakli kahramanı Recep Sert, yeni yıla ailesiyle girdi

Türkiye'nin beşinci yüz nakilli hastası Recep Sert, yeni yıla memleketi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesinin yanında girdi. Sert'i, yılbaşı gecesi İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin yalnız bırakmadı.

2007 yılında silahını temizlerken av tüfeğinin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan 27 yaşındaki Recep Sert'e, Polonyalı turist Andrej Kucza'nın yüzü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip tarafından nakledilmişti. Yılbaşı için İnegöl'e gelen Recep Sert, siyasileri evinde ağırladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli Recep Sert'i ziyaret edip ailesiyle sohbet etti. Milletvekili Şahin, "Kardeşimiz ve Türkiye'de başarılı operasyonun sahibi Recep Sert arkadaşımızı daha önce de ziyaret etmiştik. Yeni yıl için İnegöl'e ailesinin yanına bir haftalık tatil için gönderen doktorlara teşekkür ediyorum. Recep'i bu kez gördüğümde moralli, iyi gördüm. Allah'tan şifalar diliyorum. Morali çok iyi. Sevinçli. Recep'in tedavisini devlet hastanesi imkanları ile evinde yapmıştık. Ama şimdi Recep yürüyerek, hastanede tedavi olacak. Çünkü çevreyi görmek ve irtibat kurmak istiyor." diye konuştu.

Recep Sert'in babası Cafer Sert de kendilerine herkesin büyük destek olduğunu söyledi. Baba Sert, "Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Önceki gelişiyle şimdiki gelişi arasında dünya kadar fark var. Daha iyi ve moralli" şeklinde konuştu. Oğlunun istirahat ettiğini söyleyen Baba "Recep, cuma gününe kadar misafirimiz olacak. Sonra Antalya'ya dönecek. Fotoğraf çektirip çektirmeyeceğine kendisi karar verecek." dedi. CİHAN

Yorumlar