Yusuf Uzun’dan üniversite müjdesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıya katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Uzun’dan üniversite müjdesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Uzun, toplantıya katılan okul başkanlarına üniversite müjdesi verdi.

Beylikdüzü’nün en büyük değerinin kültürlü insan kaynağı olduğunu dile getiren Uzun, ilçenin bu yapısını daha üst seviyelere çıkarmak için geleceğe yönelik birçok çalışma yaptıklarını dile getirdi. Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezi’nin yanı sıra Yakuplu’da da kültür merkezi yapacaklarını belirten Uzun, bu kültür merkezlerini en modern şekilde donatıp gençlerin ve vatandaşların hizmetine sunacaklarını aktardı.

Türkiye’de seçme yaşının 18, seçilme yaşının da 25 olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun seçilme yaşının 18’e indirilmesi ile ilgi çalışmaların bulunduğunu, kendisinin de bu çalışmaları desteklediğini ifade etti. Beylikdüzü’nde yapılan çalışmalarla ilgili de gençleri bilgilendiren Başkan Uzun, gelen soruları da yanıtladı. Yürütmüş oldukları çalışmaları anlatan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve okul başkanları, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Uzun’a teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar