Yüreğirli esnafların yeni sanayi sitesi heyecanı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 95 dönüm üzerine yapılacak 409 dükkânın yer alacağı sanayi sitesinin tanıtımı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yüreğirli esnafların yeni sanayi sitesi heyecanı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 95 dönüm üzerine yapılacak 409 dükkânın yer alacağı sanayi sitesinin tanıtımı yapıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı tanıtım toplantısında proje hakkında esnaflara ayrıntılı bilgi verildi. Bossa-2 fabrikası yanına kurulacak sitenin yapımı 2 yılda tamamlanacak.

Adana Oto Motor Tamircileri, Madeni Sanatkârlar, Tornacılar ve Kaynakçılar ile Oto Elektrikçiler odalarının işbirliğiyle yaptırılacak Yüreğir Sanayi Sitesi’nin tanıtımı büyük ilgi gördü.
Yüreğir Altıngece Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen tanıtım toplantısına davetlilerle birlikte yaklaşık 500 kişi katılarak, 95 dönüm alan üzerine kurulacak 409 dükkândan oluşacak yeni ve modern sanayi sitesi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldu.

Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası ve Seyhan Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Muhittin Doğan, esnaf ve sanatkârlara gelecekleriyle ilgili çok önemli projeye duyarlılık göstererek, toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. Proje sayesinde hızla gelişen Yüreğir’in de yeni bir sanayi sitesine kavuşacak olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Doğan, proje kapsamında yapılacak 409 dükkânların 108 ile 230 metrekare arasında olacağını söyledi. Doğan, ferah yerleşim planı, şehir merkezine yakın konumu ve rahat çalışma ortamıyla Yüreğir Sanayi Sitesi’nin tüm esnaflara verimli bir çalışma alanı sunacağını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar