Yüreğir Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yapımı devam eden kültür merkezi inşaatını gezdi.

Google Haberlere Abone ol
Yüreğir Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yapımı devam eden kültür merkezi inşaatını gezdi. Kazım Başer Mahallesinde yapılan Kültür Merkezi'nin Adana'da sosyal ve kültürel açıdan önemli bir eksikliği gidereceğini belirtti.

Merkezin, çevre peyzajı, otoparkı, fuayesi ve mimarisiyle Adana’ya değer katacak bir eser olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “1000 kişilik konferans salonu ile 2 adet 200 kişilik çok amaçlı salonu olacak olan kültür merkezinin tamamlanmasıyla bölgemizde sosyal ve kültürel etkinlikler daha fazla yapılacak.” dedi.

Selçuklu-Osmanlı mimarisini andıran merkezin kolay ulaşımı otopark imkanı ve şehrin merkezinde olmasından dolayı Adana'nın tamamına hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan, “Bundan önce böyle bir tesis olmadığı için ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiremiyorduk. Kültür merkezimizin hizmete açılmasıyla ilçemiz sosyal ve kültürel etkinliklerle anılacaktır. Ayrıca kültür evlerimizde kursiyerlerimizin hazırladıkları ürünleri sergileyebileceğimiz geniş bir alana sahip oluyoruz. Halkımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar