Yüreğir Belediyesi, kapalı semt pazarı çalışmalarını devam ettiriyor

Adana Yüreğir Belediyesi, ilçedeki ilk semt pazarı için çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Yüreğir Belediyesi, kapalı semt pazarı çalışmalarını devam ettiriyor

Adana Yüreğir Belediyesi, ilçedeki ilk semt pazarı için çalışmalarını sürdürüyor. Serinevler Mahallesi’nde yaklaşık 4 dönüm alan üzerine kurulacak pazar, ilçede ilk olacak.

    Semt pazarının yapımı çalışmalarını inceleyerek işçilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede ilk defa kapalı semt pazarı yapıldığını söyledi. Pazarın üstünün çelik konsersiyon şemsiye ve pvc mebranlı olacağını ifade eden Başkan Çelikcan, “İçersinde zabıta hizmet binası ve park alanı da yapılıyor. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan, yazın ise sıcaktan kurtulup rahat bir şekilde alışverişlerini yapacaklar. Bunun yanında semt pazarımızda köylü kadınlarımızın kendi ürünlerini satabilecekleri yerler olacak. Vatandaşlarımız günlük taze ürünlere rahatça kavuşacaklar, üretici vatandaşlarımız ise kendilerine gelir elde edecekler.” dedi.

    Planladıkları birçok projeyi hayata geçirdiklerini de dile getiren Başkan Çelikcan, “Yüreğir'in kaderini değiştirecek olan projelerimiz devam ediyor. Yüreğir yıllardan bu yana hizmet almadığı için ihtiyaçları bir anda karşılayamıyoruz. Ama başlattığımız projeler sayesinde Yüreğir önemli bir merkez haline gelecektir.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar