Yüreğir Belediyesi futbol okulları başvuruları başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çocukları sokaktan kurtarıp spora yönlendirmek için yaz futbol okullarını açtıklarını söyledi. Bu yıl için 12 ayrı yerde futbol yaz okulu açacaklarını belirten Başkan Çelikcan, Adana Demirspor,...

Google Haberlere Abone ol
Yüreğir Belediyesi futbol okulları başvuruları başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çocukları sokaktan kurtarıp spora yönlendirmek için yaz futbol okullarını açtıklarını söyledi.

Bu yıl için 12 ayrı yerde futbol yaz okulu açacaklarını belirten Başkan Çelikcan, Adana Demirspor, PTT Evleri, Güneşli, Sarıçam, Güzelevler, Doğankent, Solaklı, Yunusoğlu, Havutlu, Abdioğlu, Geçitli ve Çelemli spor tesislerindeki futbol okullarına katılmak isteyenlerin Yüreğir Belediyesi Beyaz Masaya başvurabileceklerini aktardı.

Yaz spor faaliyetlerinin futbolun yanı sıra güreş, tekvando, masa tenisi, tenis dallarında da devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan, “Amacımız çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayarak sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak ve herkesin ilgi duyduğu spor dallarına gitmelerini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Yaz spor etkinliklerinin 20 Haziran'da başlayacağını belirten Başkan Çelikcan, “Bu kurslara katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkanına kavuşacaklardır. Bu kurslar sayesinde yaz tatillerini boşa geçirmemiş olacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Futbol okullarına 1997-2006 doğumluların 20-30 Mayıs tarihleri arasında müracaat edecekleri belirtilirken, seçmelerin de 31 Mayıs- 07 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. CİHAN

Yorumlar