Yurduseven: Bafra’da seçimlerde centilmence kampanya yürüttük

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Yaklaşık 6 aylık süreçte aday adaylığı ve sonrasında başkan adayımız Zihni Şahin’le yola devam kararı alarak yoğun tempolu bir süreci başarıyla nihayete erdirdik.

Google Haberlere Abone ol
Yurduseven: Bafra’da seçimlerde centilmence kampanya yürüttük

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Yaklaşık 6 aylık süreçte aday adaylığı ve sonrasında başkan adayımız Zihni Şahin’le yola devam kararı alarak yoğun tempolu bir süreci başarıyla nihayete erdirdik." dedi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 30 Mart 2014 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yurduseven, “Bunun için öncelikle Rabbimize şükürler olsun. Ne yazık ki yerel seçim süreci zaman içerisinde farklı bir havaya girdi. Ancak bugün gelinen noktada bu havanın sonucu olarak, halkımızın AK Parti iktidarına verdiği açık bir güvenoyudur. Halkımız partimize, hükümetimize, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenini açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Nasıl ki 12 yıldır daha refah bir Türkiye için çalıştıysak, aynı şekilde bundan sonra da devam edeceğiz. Seçim sürecinde Bafra’da centilmence bir kampanya dönemi yürütmeye azami gayret gösterdik. Partimizin tüm kademeleriyle uyumlu bir çalışma yürüterek başarıya ulaştık. Bunun için öncelikle aday adaylarımıza, milletvekillerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımız ve gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize ve sandık görevlilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Bafralı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar