Yunusemre Gençlik Merkezi’nde müzik şöleni yaşandı

Yunusemre Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği solo solist yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi. Gençlik Merkezi tarafından 16 yarışmacının katıldığı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat...

Google Haberlere Abone ol
Yunusemre Gençlik Merkezi’nde müzik şöleni yaşandı

Yunusemre Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği solo solist yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Gençlik Merkezi tarafından 16 yarışmacının katıldığı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği solo solist yarışması düzenlendi. Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Satı Hardal’ın koordinatörlüğünü ve Edebiyat öğretmeni Nagehan Toprak’ın da sunuculuğunu yaptığı yarışmada müzik öğretmeni Dilek Eser, öğretmenler Mustafa Göçmen, Ali Acar ve gençlik lideri Gülşen Denizli de jüri olarak görev yaptı.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı yarışmada birbirinden güzel eserleri seslendiren solistler, ortaya koydukları performansla jüri üyelerini oldukça zorladı. İzleyicilerin de büyük bir keyifle izlediği ve şarkıların nakarat bölümlerinde eşlik ettiği solistler ayakta alkışlandı. Oldukça çekişmeli geçen seslendirmelerin ardından jüri üyeleri titiz bir çalışma yaparak her iki kategoride de ilk üçe giren solistleri belirledi.

Yunusemre Gençlik Merkezi Müdürü Engin Kaya, Okul Müdürü Mehmet Karabıçak, Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, jüri üyeleri ile gençlik liderleri Özge Acar, Aysun Şahin, Ömer Kaptan, Gülşen Denizli ve Yeşim Gökçen tarafından dereceye giren solistlere madalya, başarı belgesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kitaplarından hediye edildi.

CİHAN

Yorumlar